FAQ

Denne FAQ vil give svar på en række generelle spørgsmål vedrørende Statens Refusion:

I Statens Refusion logger du på enten via SSO eller med dit brugernavn/adgangskode.

I Statens Refusion logger du på løsningen enten via SSO eller med dit brugernavn/adgangskode, og der skal ikke signeres undervejs.

Det er muligt at oprette en sag fra 1. fraværsdag og uden hensyntagen til arbejdsgiverperioden. Fordelen ved at oprette sagen så tidligt som muligt er, at løsningens alarmer vil varsle sagsbehandleren om nært forestående frister.

Det er muligt at låse såvel en anmeldelse som en anmodning for automatisk indberetning, fx i de tilfælde hvor du har brug for at undersøge noget eller du mangler oplysninger, som du gerne vil have med på sagen, før den indberettes. Når sagen er klar og låses den op igen, indberettes den snarest muligt derefter.