Adgangskoder i SLS/HR-Løn og BSL

Her kan du se og læse lidt mere om, hvordan du skifter din adgangskode til henholdsvis SLS, HR-Løn (ikke nødvendigt for dem der benytter Single Sign-On) og BSL.

Når du skal skifte din adgangskode i SLS/HR-Løn, skal du følge 6 skridt, som vist i nedenstående video.

Skift af adgangskode - videovejledning

Foretrækker du en vejledning til, hvordan du skifter din adgangskode til henholdsvis HR-Løn, SLS og/eller BSL,  i PDF-format kan du finde den her:

Skift af adgangskode i SLS/HR-Løn og BSL

Din adgangskode til Statens Lønløsning – SLS/HR-Løn og BSL, skal opbygges på en bestemt måde.

Reglerne er beskrevet nedenfor:

Adgangskoden skal

Bestå af mindst 12 og højst 100 tegn, og skal indeholde mindst

• 1 stort bogstav (A-Z)
  • 1 lille bogstav (a-z)
  • 1 tal (0-9)
  • 1 specialtegn % () = + * , ; . : - _

Derudover er der følgende krav:

Adgangskoden må ikke indeholde

• Brugernavnet eller dele af brugerens navn (for- eller efternavn)
  • Følgende specialtegn @ ! # & ? osv.
  • Mere end 2 ens tegn ved siden af hinanden

Bemærk:

Førstegangs-adgangskode skal skiftes ved første login

Ny adgangskode (Glemt adgangskode) skal skiftes ved første login

Vent 1 minut, når du får tilsendt et engangsadgangskode, før du prøver at skifte

Adgangskoden skal fornyes mindst hver 90. dag af brugeren

Adgangskoden må kun skiftes én gang i døgnet

Adgangskoden må ikke genbruges 32 generationer tilbage af brugeren selv.

Oplever man problemer med at skifte adgangskoden, selvom alle ovenstående kriterier er opfyldt, kan der med fordel forsøges at:

Hvis browseren husker dit gamle password og dermed forudfylder felterne, så slet dem og tast manuelt koden ind

Slet cookies på browseren inden skift af adgangskode