Gå hjem-møde om robotter

12-09-2017
Robotter Statens Administration

Statens Administration inviterer sammen med Fødevarestyrelsen og Statens It til gå hjem-møde den 3. oktober kl. 14-16, hvor du kan høre mere om vores arbejde med forskellige robotprojekter. Du kan deltage på Frederiksberg eller via Skype for Business.

Statens Administration, Fødevarestyrelsen og Statens It har alle gang i forskellige robotprojekter på pilotstadiet, og vi vil gerne dele erfaringerne med vores kunder. Derfor inviterer vi til gå hjem-møde tirsdag den 3. oktober kl. 14-16.

På mødet vil du høre om:

  • Erfaringer fra alle tre styrelser med Robotic Process Automation-produktet UiPath
  • Hvordan processer forberedes til automatisering
  • Statens It’s kommende platform inkl. governance- og sikkerhedsovervejelser på platformen
  • Dialog på tværs af styrelserne i Finansministeriet med henblik på at bygge robotter i hele staten
  • Etablering af en brugerklub blandt andet om Robotic Process Automation-robotter.

Det vil være muligt at høre mere fra oplægsholderne og dele erfaringer bagefter.

Tilmelding til gå hjem-mødet

Gå hjem-mødet foregår i kantinen hos Statens It, Gammel Kongevej 74A, 1850 Frederiksberg.

Du er velkomme til at komme og lytte med og stille spørgsmål. Det er også muligt at lytte med via Skype for Business (/Lync) ved at klikke på linket her, når mødet starter. Vi optager også mødet via Skype og sender et link til optagelsen ud i et fremtidigt kundenyhedsbrev.

Tilmeld dig ved at skrive til projektleder hos Statens It Brian Scherlund på og angiv, om du regner med at møde op på Frederiksberg, eller om du deltager via Skype for Business.

Robotter i Statens Administration, Statens It og Fødevarestyrelsen

Statens Administration har etableret et robotteam, der er specialister i Robotic Process Automation (RPA). RPA er software, der kan understøtte højere kvalitet og effektivitet i de administrative processer i staten.

Simple og gentagne processer er typisk gode kandidater til automatisering med RPA-teknologi. I Statens Administration er vi fx ved at sætte en række robotter i gang, der månedligt trækker de nødvendige rapporter til regnskabserklæringen og lægger dem direkte op i Statens Koncernsystem.

Statens Administration har herudover tre robotter i drift, og vi har bl.a. gennem arbejdet med procesoptimering (Lean) identificeret yderligere 31 interne arbejdsprocesser, der er kandidater til automatisering. På nuværende tidspunkt konsoliderer vi vores proces for identifikation og beskrivelse af processer til automatisering, ligesom vi løbende udvikler nye automatiserede processer.

Statens It er i færd med at bygge en skalérbar infrastruktur til deres kunders RPA-robotter, mens Fødevarestyrelsen arbejder med automatisering af interne processer.

Har du spørgsmål vedrørende Statens Administrations erfaring med robotudvikling, må du meget gerne kontakte projektleder hos Statens Administration Karin Hjermitslev på .