Status på overdragelse af kreditor og opstart af debitor

Indhold i dette nyhedsbrev: - Status på overdragelse af kreditor - Opstart af debitor - Praktisk info

Status på overdragelse af kreditor

Den første bølge, flytningen af kreditor, er gennemført og ansvaret for kreditorprocessen ligger nu i Hjørring. Der har i oplæringsfasen været lagt vægt på opbygningen af ”det gode fundament”, hvor medarbejderne i Hjørring har fået introduktion til Statsregnskab, Navision Stat, flere dages momsundervisning og SAMs kreditorprocesser. Dette er sket i et godt samspil mellem medarbejderne i København, Viborg og Hjørring. I uge 25 overdrages håndteringen af REJS UD-betalinger til Hjørring.

Kunde

§

Fælles

postkasse

Teamleder

navn

Teamleder

mail

Teamleder

telefon

6, 11, 21, 24, 29

hjkreditor1@statens-adm.dk Lene Kristensen LEK@statens-adm.dk 4115 3458

5, 7, 8, 12,

14, 15, 16,

17, 19, 20,

22, 28

hjkreditor2@statens-adm.dk

Ellen Ninna

Hansen

ENN@statens-adm.dk 7231 1384

Opstart af debitor

1. juni 2016 startede 17 nye medarbejdere på debitor-området. De har siden 1. juni 2016 været på grunduddannelse bestående af Navision, statsregnskab og moms og er nu påbegyndt introduktionen til SAMs debitorprocesser. Vi er startet overdragelsen af nogle debitorprocesser, og flytter de resterende umiddelbart efter sommerferien.

Kundekontakten overdrages til Hjørring den 20. juni 2016 med undtagelse af kunder med Nets, abonnement og forudbetalinger. Der vil ske særskilt orientering med hensyn til tidspunkt for overdragelse af kundekontakten for disse kunder.

Praktisk info

Bemærkningsfeltet i DDI’en anvendes ikke længere til information til SAM. I stedet skal bestillingsbeskrivelsen anvendes ( i kolonne 3). Årsagen hertil er, at informationen tydeligere vil fremgå ved SAM’s behandling.

Ved fremsendelse af GIS-filer er det vigtigt, at I oplyser navnet på datastrømmen.