Statens Administration inviterer til miniworkshoppen ”Byg en Robot”.

12-02-2020
Robotter

Statens Administration vil gerne invitere alle interesserede til miniworkshoppen ”Byg en robot”

Statens Administration vil gerne invitere alle interesserede til miniworkshoppen ”Byg en robot”.

Har jeres organisation overvejet at opstarte et eller flere robotprojekter? Er I nysgerrige på, hvad softwarerobotter (RPA) kan bidrage med? Og vil I gerne høre mere om, hvad Statens Administration og Statens IT kan tilbyde jer som organisation?

Workshoppen ”Byg en robot” er et minikursus, der giver beslutningstagere indsigt i værktøjerne til at automatisere arbejdsgange ved hjælp af robotter.

Kurset består af en 3-timers øvelse, hvor instruktør og RPA-medarbejdere vil guide jer igennem en til to RPA-øvelser. Sideløbende vil det være muligt at stille spørgsmål og få hjælp og vejledning.

På workshoppen vil I få svar på spørgsmålet om, hvorfor automatisering og robotter har fået så stort et fokus. Vi vil her forklare mekanismerne ved at ændre måden at arbejde på, når man får ”virtuelle kollegaer” og gevinsterne ved at indføre softwarerobotter. Vi vil blandt andet se på eksempler på robotter, der i dag er implementeret i statslige virksomheder.

Efter endt kursusdag vil I have opnået en viden om, hvordan I med succes kan designe en robot, ligesom I vil få inspiration til, hvordan I udpeger egnede processer til automatisering.

Workshoppen afholdes på:

Landgreven 4 i København, tirsdag den 17. marts 2020 kl. 9.30 – 13.00.

Der er et begrænset antal pladser (15), så tilmelding er efter først-til-mølle-princippet.

I skal selv medbringe PC, som anvendes til øvelsen. Vi vil være behjælpelige i forhold til installation af korrekt software.

Målgruppen for workshoppen er medarbejdere med en strategisk indsigt i, hvordan virksomheden udfører opgaver. Deltagelsesniveauet vil være på chefniveau/alternativt en intern forretnings- eller IT konsulent.

 

Tilmelding eller spørgsmål

Karin Bæk Hjermitslev tlf.: 41 70 39 85 / kbe@statens-adm.dk

Læs mere om Robotic Process Automation (RPA) her