Navision Stat - Spærring sker for tidligt ved opdatering af HR medarbejder

02-11-2020
Statens Administration Løn Regnskab Driftsstatus Refusion

Der er med build nr. NS9.5.005 udviklet en mulighed der gør, at man via datastrømmen mellem Navision Stat og Statens HR, kan udsætte spærringen af en Rejsekreditor.

Statens Administration vil gerne gør opmærksom på krav nr. 'IN03564 - Spærring sker for tidligt ved opdatering af HR medarbejder' der bliver frigivet med build nr. NS9.5.005, der kommer i produktion hos alle SAM-kunder den 2. november 2020.


Når Statens HR overføre data til Navision Stat, vedrørende stoppede medarbejder, spærres Rejsekreditor ved først komne opdatering fra HR medarbejder-tabellen.
Det har vist sig at der er et behov for at holde Rejsekreditor åben lidt længere af hensyn til manglende afregning af rejseafregninger, eller manglende tidsregistrering.

Der er derfor udarbejdet en ændring til Navision Stat der gør, at spærredatoen på Rejsekreditorer, Debitorer og Ressourcer kan forskydes med et antal dage.

Ønskes denne forskydning at tages i brug, er det medarbejdere med adgang til HR Medarbejdere-tabellen der skal udføre denne opsætning.


Du kan finde hele dokumentationen til NS9.5.005 på denne side 
https://oes.dk/systemer/oekonomistyring-og-regnskab/installation-og-drift/ns96-officiel-release/ under NS9.6 Officiel release.