Trine Nielsen er ny direktør i Statens Administration

03-12-2020
Statens Administration Regnskab Robotter Driftsstatus Refusion

Pr. 1. januar 2021 tiltræder Trine Nielsen stillingen som direktør i Statens Administration.

Trine Nielsen kommer fra en stilling som afdelingschef i ATP Kundeservice samt konstitueret centerdirektør i ATP Frederikshavn og har også erfaring fra chefstillinger i DR og Forsvarsministeriet samt fra Finansministeriet.

Trine er 44 år og bor sammen med sin kæreste i uden for den lille by Hellum midt i Vendsyssel.

Direktør i Økonomistyrelsen, Poul Taankvist, er glad for ansættelsen af Trine Nielsen:

”I Trine Nielsen får Statens Administration en stærk direktør, der kan understøtte solid og stabil drift af styrelsens kerneopgaver og samtidig fremme en ambitiøs udvikling mod nye forretningspotentialer og nye kunder".

Endvidere understreger Poul Taankvist Trines Nielsens erfaring:

"Trine kommer med stor erfaring inden for driftsstyring og ledelse, og hun har et meget godt blik for kundehåndtering og service. Det er vigtigt for en organisation som Statens Administration, der har mange kunder og samarbejdspartnere. Jeg glæder mig meget til samarbejdet.”

Trine Nielsen udtaler:

”Da jeg så opslaget til stillingen som direktør i Statens Administration var der slet ingen tvivl - dén stilling måtte jeg bare søge! Sikke en spændende organisation med en ambitiøs opgave for staten. Derfor er jeg også rigtig glad for, at valget faldt på mig. Jeg går ind i stillingen med stor respekt for opgaven og for de mange dygtige mennesker, der har bragt Statens Administration derhen, hvor den er i dag.

Hun fortsætter:

Samtidig glæder jeg mig umådelig meget til at være med til at sætte kursen for Statens Administration i de kommende år i tæt samarbejde med resten af ledelsen, så vi sammen kan bidrage til en stærk og effektiv shared service funktion til gavn på tværs af staten.Jeg ser meget frem til at møde og få sat ansigter på alle medarbejdere, ledere og kommende samarbejdspartnere rundt om i staten."