Statens Administration deltog i Tour De Hjørring

Onsdag den 3. april 2019 var Statens Administration på virksomhedsdating med ca. 80 studerende fra både AAU og UCN.

Virksomhedsdatingen var en del af arrangementet Tour De Hjørring, som var arrangeret af Hjørring Erhvervs Center i samarbejde med AAU og UCN. I alt deltog 20 virksomheder fra Hjørring Kommune i virksomhedsdatingen med de ca. 80 studerende fra Aalborg, som blev afholdt i Femhøje Idrætscenter. De studerende var meget nysgerrige på, hvad det alsidige jobmarked i Hjørring Kommune kan tilbyde.

Forinden virksomhedsdatingen havde Statens Administration i fællesskab med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og Regnskabsstyrelse haft besøg af de 80 studerende på kasernen på Arsenalvej. Her holdt kontorchef fra direktionssekretariatet Martin Bo Brander et oplæg for de studerende om de mange karrieremuligheder, der findes i Statens Administration, vores kerneopgave med at lave løn- og regnskabsopgaver for 160 statslige organisationer og vores mål om fortsat udvikling af en effektiv administration i hele den offentlige sektor og selvejesektoren.

Statens Administration er stolte af og glad for, at vi sammen med mange andre virksomheder kan være med til at bidrage til erhvervslivet i Hjørring Kommune.

En stor tak til både arrangørerne, de deltagende virksomheder og de studerende fra AAU og UCN for en rigtig spændende og god dag i forbindelse med arrangementet Tour de Hjørring.