Åbent hus for dig, der gerne vil have en elevplads med fokus på økonomi

12-01-2024
Statens Administration Løn Regnskab Refusion

Statens Administration holder åbent hus den 13. februar 2024 kl. 16-18.15 for alle, der overvejer at søge stillingen som økonomielev pr. 1. september 2024.

Vi søger økonomielever pr. 1. september

Vi søger lige nu seks økonomielever med opstart den 1. september 2024.

Se stillingsopslaget under ledige stillinger

Kom til åbent hus den 13. februar og hør mere

Overvejer du at blive økonomielev hos Statens Administration, så kom til åbent hus den 13. februar 2024 kl. 16.00-18.15. Her møder du nogle af vores dygtige medarbejdere, nuværende elever og ledere, som er klar til at vise dig rundt i både løn- og regnskabsafdelingen.

Kom og mærk atmosfæren og find ud af, om det kunne være en arbejdsplads for dig. Vi glæder os til at hilse på dig og svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Tilmeld dig senest den 5. januar 2024 ved at skrive til SAM Akademi på følgende e-mailadresse: .


To elever fortæller

Hør Nanna og Lisa, der begge er tidligere elever, fortælle, hvordan det er at være økonomielev i Statens Administration:

Mød Nanna

Nanna er tidligere elev i Statens Administration og arbejder i øjeblikket i Løn - tilkøb. Hør Nanna fortælle, hvordan det er at være økonomielev i Statens Administration.


Mød Lisa

Lisa er færdiguddannet kontorassistent med speciale i økonomi. Hør Lisa fortælle, hvordan det var at være økonomielev i Statens Administration.