• Ny release til automatiseret brugerkontrol øger effektiviteten af brugerrettighedskontrol

  Publiceret 29-06-2023
  Statens Administration Løn Regnskab Refusion

  Statens Administration opgraderer Automatiseret brugerkontrol med ny release, der giver mulighed for at foretage endnu flere kontroller af brugerrettigheder på tværs af fællesstatslige systemer.

 • Status på tilsynet med Statens Administration 2022

  Publiceret 29-06-2023
  Statens Administration Løn Regnskab Refusion

  Kontor for Revision og Tilsyn, der varetager Finansministeriets departementale tilsyn med blandt andet Statens Administration, har afgivet sin årlige tilsynsberetning til Statens Administrations kunde ...

 • Nyt i lønportalen

  Publiceret 13-06-2023
  Statens Administration Løn Refusion

  Oversigt over brugere i Lønportalen kan nu eksporteres via Administrationsportalen I Administrationsportalen er det nu muligt for brugeradministratorer at eksportere en brugerrapport til Excel og få..

 • Undgå tabt refusion ved medarbejderens manglende medvirken

  Publiceret 13-06-2023
  Refusion Statens Administration Løn

  I øjeblikket oplever Statens Administration et stigende antal sager med tabt refusion grundet medarbejderens manglende medvirken til ekspedition af sagen. Hvis en medarbejder ikke ønsker at medvirke..

 • Søgning af refusion for medarbejdere på fleksjobordning er genoptaget

  Publiceret 13-06-2023
  Løn Refusion Statens Administration

  Vedtagelsen af Finansloven 2023 den 16. maj betyder, at Den statslige fleksjob-ordning nu igen er åben for søgninger. Søgningen af 1. kvartals tilskud hos Den Statslige fleksjobordning har inden da væ..